Advocatenbureau

De diensten van Advocatenkantoor Dresschers

Civiel recht, straf-, huur-, arbeids- en incassorecht

Een scheiding gaat meestal gepaard met veel emoties en onzekerheid. Dan is het fijn als u als u iemand heeft die objectief naar de situatie kijkt en u een eerlijk en betrokken advies geeft over de te nemen stappen. De alimentatie wordt op uw verzoek berekend. Advocatenkantoor Dresschers in Brunssum ondersteunt u gedurende het hele proces als alimentatie advocaat. Als u dat wilt, verzorgen we ook de echtscheidingsbemiddeling in een mediation-setting met uw (ex-)partner. 

Lukt het niet om met uw mede-erfgenamen een verdeling te maken, wenst u hiervoor een procedure op te starten en heeft u dus een erfrecht advocaat nodig? Advocatenkantoor Dresschers heeft ruime ervaring in erfrechtelijke procedures.

Heeft u problemen met uw verhuurder of uw huurder? Incasso van huurtermijnen is een veel voorkomende zaak. Moet een bedrijfsruimte of een woning worden ontruimd? Advocatenkantoor Dresschers adviseert en procedeert hierin op basis van lange ervaring.

Wilt uw werkgever u ontslaan? Of heeft u als ondernemer geen andere keus meer dan werknemers te ontslaan? Advocatenkantoor Dresschers bespreekt met u de mogelijkheden van een ontslag en de gevolgen daarvan.

Wordt u als verdachte aangemerkt en moet u op zitting bij de rechter of de officier van justitie verschijnen? Advocatenkantoor Dresschers zorgt dat u weet welke rechten u heeft en bepaalt in overleg met u de beste verdediging tijdens de zitting. Wordt u naar aanleiding van een strafzaak met schadevorderingen geconfronteerd? Advocatenkantoor Dresschers zal u helpen om daartegen verweer te voeren.

Bent u het niet eens met een overheidsinstantie, bijvoorbeeld een sociale dienst? Advocatenkantoor Dresschers maakt namens u bezwaar.

Kortom: Advocatenkantoor Dresschers is een veelzijdig advocatenkantoor in Brunssum. Wij werken voor particulieren en ook voor zakelijke klanten en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Of het nu gaat om echtscheidingsbemiddeling of u bent op zoek naar bijvoorbeeld een alimentatie advocaat of een erfrecht advocaat in Brunssum of omgeving, wij staan voor u klaar.

Mr. Hein Dresschers heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en Universität Trier en is ruim 25 jaren advocaat. Hij beheerst meerdere talen waaronder Engels en Duits en hij staat vaker Engelstalige en Duitstalige cliënten bij.

Advocaat Mr. Hein Dresschers has vast experience in working with international end English and German speaking clients, and as a lawyer/advocaat with greater than 25 years of experience in civil litigation providing solutions to clients with international backgrounds.

Advocatenkantoor Dresschers is werkzaam onder de dekking van rechtsbijstandsverzekeringen en ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging geheten). Of u hiervoor in aanmerking komt wordt bij de intake besproken.

Als u niet in aanmerking komt voor vergoeding van advocaat- en procedurekosten door een verzekering of een toevoeging, zal Advocatenkantoor Dresschers vooraf duidelijke afspraken met u maken. Wij hanteren redelijke tarieven. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis.

Gespecialiseerd in echtscheiding en echtscheidingsbemiddeling

In de 18 jaar dat ons kantoor inmiddels bestaat, hebben wij cliënten geadviseerd in uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder het civiele recht en het strafrecht. We hebben ons in de afgelopen jaren ook toegelegd op de juridische afwikkeling bij echtscheidingen en echtscheidingsbemiddeling.

Dresschers; Advocatenkantoor

Onze rechtsgebieden

  • Familierecht en (echt)scheidingen
  • Alimentatie
  • Erfrechtelijke procedures
  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Incasso
  • Strafrecht
  • Bestuursrecht

Heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Maak een afspraak